Ο Ματίας Φεκς ισχυρίζεται, ότι έχει φτιάξει το πιο κουλ Volvo της Σουηδίας! Το στέισον βάγκον Amazon του 1967 βρήκε στήθηκε απέναντι σε μία Ferrari 599 GTB.Το σουηδικό και το ιταλικό μοντέλο διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε πίστα, όπου το οικογενειακό βάγκον άφησε πίσω του το super car. 
Ο αγώνας του υπεργρήγορου βετεράνου με τη Ferrari αποτυπώθηκε και σε βίντεο, το οποίο γνωρίζει μεγάλη επισκεψιμότητα στο youtube.Ο Φεκς αγόρασε το αυτοκίνητο πριν δέκα χρόνια και το μεταμόρφωσε σε ανήμερο θηρίο με 799 ίππους ισχύ και 980 Nm μέγιστη ροπή στρέψης, τοποθετώντας έναν τούρμπο κινητήρα 2,8 λίτρων από ένα Volvo S80.

Ταυτόχρονα ενίσχυσε τις αναρτήσεις και μετέτρεψε το αμάξωμα από πεντάθυρο σε τρίθυρο, ενώ τοποθέτησε τα φρένα του Koenigsegg CC8S, ενός από τα γρηγορότερα μοντέλα στον κόσμο. Ο ίδιος ο Φεκς εργάζεται στη σουηδική μάρκα αυτοκινήτων Koenigsegg, η οποία κατασκευάζει χειροποίητα μοντέλα κορυφαίων επιδόσεων.

Ο Σουηδός πρόκειται πάντως να αποχωριστεί σύντομα το δημιούργημά του στην τιμή των 83.000 ευρώ, τα οποία σκοπεύει να επενδύσει σε ένα νέο project. Προς το παρόν, το κρατά μυστικό και απλά αναφέρει, ότι θα ασχοληθεί με τη βελτίωση μίας BMW, ενώ ήδη έχουν χτυπήσει την πόρτα του οι πρώτοι του ενδιαφερόμενοι από τη Σουηδία και τη Γαλλία.